El preu del lloguer ha pujat un 50% en sis anys a tot l'Estat

https://www.ccma.cat/324 02-08-2019 enlace

El creixement més gran s'observa a Barcelona, Madrid i València

El preu dels pisos de lloguer ha registrat un augment del 50% a tot l'Estat des de l'últim trimestre del 2013 segons un estudi del Banc d'Espanya.

L'informe recull que aquest creixement s'ha produït de forma desigual, ja que a les capitals de província el preu ha pujat un 40%, mentre que en altres poblacions ho ha fet un 10%.

Els creixements més elevats s'observen a Barcelona, Madrid i València. També destaca l'augment de preus de destinacions turístiques com Màlaga, Palma, Las Palmas de Gran Canaria i Santa Cruz de Tenerife. Les ciutats on menys ha pujat el preu del lloguer són Cadis, Jaén i Ciudad Real.

S'observa, però, un alentiment de les pujades de preus a Barcelona i Madrid a partir del 2018. De fet, l'informe diu que en el cas de la capital catalana es podria parlar d'estancament.

Pel que fa a la dinàmica de preus de Barcelona i als municipis de l'Àrea Metropolitana, revela elevats increments a l'Hospitalet del Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Gavà, Cerdanyola del Vallès i Santa Coloma de Gramenet.

Comentarios

Esta noticia no tiene comentarios

Usuarios Registrados
Opina sobre el tema

www.barnavivienda.com
Adreça postal: Associació Cultural El Corc , Apartat de Correos 851, 08080 Barcelona